V-Deck: 'voor een tijdbesparende en kostenefficiënte werkplek op hoogte!'

Totalis werkt sinds een paar jaar met het V-Deck-systeem voor verschillende klanten. Na het uitvoeren van diverse projecten met zeer tevreden opdrachtgevers heeft Totalis veel geïnvesteerd in het V-Deck systeem. We hebben niet alleen geïnvesteerd in materialen, maar ook in training en kennis over het V-Deck systeem.

Het V-Deck systeem heeft veel voordelen ten opzichte van de bekende traditionele hangsteigers. De montage en demontage van het V-Deck gaat vele malen sneller, wat leidt tot een kortere doorlooptijd van de uitvoeringsperiode. Deze tijdswinst resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen als we kijken naar onder andere productieverlies en arbeidskosten. De tijdsbesparing van het V-Deck systeem kan oplopen tot 80% ten opzichte van traditionele werkmethoden (bijvoorbeeld hangsteigers).

Het V-Deck systeem kan op talloze manieren (lengte, breedte en hoogte) worden gemonteerd om een oplossing op maat te bieden voor een veilige werkplek op hoogte voor de klant.

Indien nodig of gewenst is ons V-Deck systeem op alle ankerpunten voorzien van "load cells". Op deze manier worden de krachten op het ankerpunt continu bewaakt en kan het gewicht op het V-Deck in real time worden gevolgd.
Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden van ons V-Deck systeem als het gaat om het leveren van een (mobiele) werkplek op hoogte? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een passend persoonlijk advies.


Ga naar de contactpagina
V-Deck
Image
Image